Запрошуємо до воркшопу кафедри політології “Вступ до статистичних методів у політології: дані, змінні та їхні взаємозв’язки”

06.04.2023 | 20:52

Воркшоп на тему Вступ до статистичних методів у політології: дані, змінні та їхні взаємозв’язки / Introduction to Statistical Methods in Political Science: Data, Variables and their Interrelationships” відбудеться 12 квітня 2023 р., проводитиметься дистанційно і розпочнеться в 13 год. 30 хв. До участі у воркшопі запрошуємо персонал, студентів й аспірантів відділення політології. У ході воркшопу буде розглянуто питання та проблеми типів змінних, шкал і ваг вимірювання, розподілу частоти, середнього, медіани та моди у статистиці, дисперсії та стандартного відхилення, лінійної регресії тощо й використання цих інструментів у політичному аналізі.

Проводитиме воркшоп професор інституту політичних наук Вроцлавського університету Пьотр Сула (Professor at the Institute of Political Science from the University of Wroclaw, Piotr Sula).

Доєднатись до воркшопу можна буде за посиланням (для MS Teams).

Захід буде проведено в рамках серії теоретичних і практичних воркшопів кафедри політології “Кількісні, математичні та статистичні інструменти в політичній науці та практиці”. Цикл воркшопів організовано за підтримки Центру урядування та культури в Європі (Center for Governance and Culture in Europe) Університету Санкт-Галлена (University of St. Gallen) у Швейцарії.