Пропонуємо Вашій увазі восьмий номер збірника конференційних матеріалів “Політичні партії і вибори: українські та світові практики” у рамках Модуля Жана Моне “Політичні інститути та системи в Європі: порівняння і досвід для України”

25.06.2024 | 22:48

Збірник статей і тез підготовлено за матеріалами міжнародної наукової конференції “Інституційні, партійні та виборчі чинники політичного процесу в Україні й інших країнах Європи в умовах війни і невизначеності: національний, наднаціональний і субнаціональний рівні” – восьмої у рамках серії міжнародних конференцій “Політичні партії і вибори: українські та світові практики” (пам’яті Юрія Романовича Шведи), – організованої та проведеної кафедрою політології Львівського національного університету імені Івана Франка та Центром політичних досліджень у м. Львів 24–25 листопада 2023 року.

Збірник статей і тез організовано за рубриками. Загалом у ньому висвітлено питання інституційної, партійної і виборчої структуризації політичного процесу, урядування й інтеграції в ЄС та НАТО, впливу виборчого процесу на політичну і партійну сферу в умовах війни та невизначеності, функціонування і трансформації партій та ОГС на різних рівнях політики й урядування. Збірник сприятиме розумінню інститутів та партійно-виборчої політики в різних умовах.

Завантажити збірник можна за посиланням.

 

Підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках “Програми Еразмус+” за напрямом “Жан Моне для вищої освіти” (модуль “Політичні інститути та системи в Європі: порівняння і досвід для України”, № 101126702 – PISE-CEfU – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH)

Фінансується Європейським Союзом. Однак висловлені погляди та думки належать лише автору(ам) і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з питань культури та освіти. Ні Європейський Союз, ні грантодавець не можуть нести за них відповідальність.

 

Принагідно інформуємо, що завантажити й ознайомитись зі збірниками та матеріалами семи попередніх міжнародних наукових конференцій “Політичні партії і вибори: українські та світові практики” можна за посиланням. Слідкуйте за нашими новими анонсами, в тому числі з приводу наступної –дев’ятої – міжнародної наукової конференції в оголошеннях незабаром.