Відбувся щорічний лекторій “Культурологія”

03.12.2019 | 22:28

28 листопада за ініціативи Наукового товариства культурологів «Гілея» і Кафедри теорії та історії культури відбулася важлива подія – щорічний лекторій “Культурологія”!

Участь у ньому взяли справжні поціновувачі культурології та інших наук. Студенти різних курсів навчання попрактикувалися у публічних виступах, а також донесли свої думки до уважних слухачів.

На лекторії присутні перейнялися історією незвичайного кохання Фріди Кало та Дієго Рівьєра, дізналися про явище «культури насильства» у суспільстві та її складові, познайомилися з культурою кельтів і їх релігійними віруваннями, почули про дизайн культури як засіб візуалізації культурних зв’язків, феномен Ватикану, а також з’ясували, що є час. Також, ми мали змогу ознайомитись з словацькою культурою, яку нам продемонстрували наші студентки за обміном з Нітри. Виступи продовжувалися бурхливими обговореннями завдяки цікавим питанням публіки.

Дивовижне розмаїття тем, активність усіх присутніх, дружня та затишна атмосфера – все це зробило цьогорічний лекторій незабутнім! Дякуємо всім, хто завітав до нас