Нагадуємо, що 27 листопада відбудеться пленарне засідання шостої міжнародної наукової конференції “Політичні партії і вибори: українські та світові практики” (пам’яті Юрія Шведи)

26.11.2021 | 16:25

Тематика цьогорічної конференції “Малі політичні партії та актори у політичному процесі на регіональному та локальному (субнаціональному) рівнях: Україна і світ”.

Міжнародна конференція буде проведена за такими секціями:

  1. Феномен, особливості структуризації і наслідки функціонування малих партій і політичних акторів у субнаціональному політичному процесі в Україні та світі.
  2. Партійно-виборчі детермінанти структуризації політичного процесу на регіональному та локальному рівні в Україні та світі.
  3. Інституційні та комунікаційні параметри ролі і взаємовпливу національного й субнаціонального рівнів політики та урядування в Україні і світі.

Учасники конференції за запитом отримають сертифікати з зазначенням загальної кількості академічних годин – 30 годин (1 кредит ECTS), – а матеріали учасників будуть опубліковані в електронному і друкованому варіантах збірника за результатами конференції.

Ознайомитись із регламентом міжнародної конференції можна, завантаживши програму конференції за посиланням.

Долучитись до пленарного засідання конференції можна завдяки інструментарію “Microsoft Teams” за посиланням або за QR-кодом: