Розмова-воркшоп “Стартап ‘Громадянське суспільство'”

09.05.2019 | 20:06
Час знайомитись зі спікерами важливої події цього травня Стартап “Громадянське суспільство”. Розмова-воркшоп!

У Вас буде унікальна можливість поспілкуватись та перейняти досвід у львівських експертів з розбудови громадянського суспільства на місцях

Vitalii Kyryliv – це дизайнер та співзасновник дизайн-бюро Hochu rayu. design bureau, співзасновник Кластеру освіти та креативності ZAVOД. Тема розмови: “Ініціатива – це дія! Поради для непосидючих громадян ”

Borys Poshyvak – то голова правління Студентське Братство Львівщини, координатор львівського «Євромайдану» і він розкаже про те,«Де шукати ініціативу? Апологія студентських страйків».

Liubomyr Shymkiv – це керівник Львівського осередку Українська академія лідерства, співзасновник ініціативи «Школа молодої еліти». Він розповість про те, чим живе: «Українська академія лідерства, або як стати адептом розвитку громадянського суспільства»

Andriy Bandrovskyy – то керівник команди контролю якості компанії «SoftServe» (Львів). І він розкаже нам, «Що спонукає бути волонтером?» його та інших.

ELeonora Maysuradze та Evelia Bilska – це кураторки програми стажування у Львівській міській раді Перший кар’єрний крок дадуть актуальну відповідь на запитання «Як стати соціально активною частиною громадянського суспільства?» та проведуть цікавий та інформативний воркшоп «Як писати резюме?».