Підсумки навчання студентів-бакалаврів культурології

23.06.2017 | 08:24

Завершилася робота Екзаменаційної комісії, яка підвела підсумки навчання бакалаврів та магістрів на культурологічному відділенні.

15 студентів успішно завершили навчання в бакалавраті і здали державний іспит з культурології. Відбувся також публічний захист кваліфікаційних робіт. Їхня тематика охоплювала широке коло проблем історії та сучасного стану культури, мистецького життя, релігієзнавства. Екзаменаційна комісія прийняла ухвалу про вручення Анастасїї Мартинюк та Анні Романюк дипломів з відзнакою. Більшість випускників бакалаврату продовжать своє навчання в магістратурі.

Завершили навчання на культурологічному відділенні і 11 студентів, яким присвоєно кваліфікацію «магістр культурології». Після успішної здачі державного іспиту вони представили комісії свої магістерські роботи. Високі оцінки одержали дослідження Ольги Коваль «Культурна ідентичність в контексті глобалізації», Ольги Козак «Місто як проcторова репрезентація пам’яті», Романії Проців «Церква і виклики сучасності: способи осмислення і форми трансформації», Богдани Ткачук «Ненасилля як феномен та проблема сучасної етики», Вікторії Фургало «Природа як моральна цінність: теоретичний та прикладний аспект». Ці студентки, які протягом шести років навчання наполегливо працювали, брали активну участь у науковій роботі кафедри теорії та історії культури, мають наукові публікації, неодноразово одержували відзнаки на всеукраїнських студентських олімпіадах, отримають дипломи з відзнакою.

Бажаємо всім нашим випускникам, щоб набуті в університеті знання допомогли реалізувати себе у майбутній професійній діяльності! Бажаємо, щоб кожен знайшов у житті шлях, який веде до успіху!