Новини Гілеї: зустріч із Анастасією Скотар

19.10.2020 | 17:54
15 жовтня відбулася мотиваційна зустріч із Анастасією Скотар – японісткою і аспіранткою кафедри теорії та історії культури.
Вперше мотиваційна зустріч була проведена дистанційно, у вигляді онлайн-трансляції ? Щиро дякуємо усім, хто був на ній присутніми. Хочемо наголосити, що відтепер ми будемо проводити зустрічі саме в такому форматі! Карантину не зупинити наш потяг до знань! ?
Якщо ви не мали можливості відвідати зустріч з Анастасією Скотар, але бажаєте дізнатись про практичну реалізацію культурологічних навичок, про досвід життя та навчання у країні, де сходить сонце, про ментальні особливості японців, та про міжнародні програми обміну, можете подивитись запис трансляції за посиланням [https://www.facebook.com/watch/?v=3466701186699022] ?
Найбільш зацікавленим японською культурою можемо порадити ознайомитись з українським клубом Nihonbu ??, який проводить курси з вивчення японської мови (як на початковому рівні, так і на високому), організовує тематичні фестивалі, лекції, майстер-класи (заходи як в живому, так і в онлайн форматі), а також займається перекладацькою діяльністю, і створенням різноманітних навчальних матеріалів [https://www.nihonbu.club].
Дякуємо Анастасії за надихаючу розповідь та цінні поради, а також усім, хто завітав на зустріч! ❤️