Можливості від Відділу розвитку та фандрейзингу

19.07.2022 | 12:39

Можливості від Відділу розвитку та фандрейзингу:

  1. Конкурс на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих ученихдокторів наук – у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України у нашій державі було введено воєнний стан. Багато наукових та освітніх установ постраждали від цієї агресії і вимушені були перейти на особливий режим роботи. Через це фактично було зупинено проведення конкурсів Верховної Ради України в галузях освіти і науки.

З метою підтримки молодих учених у складних умовах війни Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій своїм Рішенням від 15 червня 2022 року (Протокол № 101) відновив організацію і проведення конкурсів. Відповідно до п.4 зазначеного Рішення Комітет вирішив поновити терміни подання документів на іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук на 2023 рік.

Кінцевий термін: 31 липня 2022 року.

Детальніше за посиланням:

  1. https://kno.rada.gov.ua/documents/st_vr/n_ak_st/75468.html

  1. Thematic Programme of the Erwin Schrödinger Institute– тематичні програми дають можливість великій кількості вчених на всіх етапах кар’єри зібратися разом для обговорень, мозкового штурму, семінарів та співпраці. Зазвичай вони тривають від 4 до 12 тижнів і структуровані таким чином, щоб охоплювати кілька тематичних областей, об’єднаних основною темою в математиці, фізиці або на стику між ними.

Обсяг фінансової підтримки наукових тематичних програм ESI зазвичай становить від 36 000 до 84 000 євро (що відповідає 15-35 людино-місяцям).

Кінцевий термін: 1 жовтня 2022 року.

Детальніша інформація:

  1. https://www.esi.ac.at/events/submission-guidelines-thematic-programmes

Більше грантів та можливостей у розсилці відділу розвитку та фандрейзингу, щоб підписатись на розсилку пишіть на пошту з темою «Хочу отримувати розсилку» та вкажіть свій факультет чи підрозділ у листі – fundraising@lnu.edu.ua