Можливості від Відділу розвитку та фандрейзингу

06.04.2022 | 13:11

Запрошуємо до спілкування

Відділ розвитку та фандрейзингу

 

Можливості від Відділу розвитку та фандрейзингу:

  1. Дослідницькі стипендії 2023 у Японії– метою Міжнародного фонду Мацумае (MIF) є надання закордонним дослідникам, які володіють чудовими академічними здібностями, незалежно від раси, статі, релігії чи ідеології, можливості проводити дослідницьку діяльність в Японії, тим самим сприяючи академічному розвитку Японії, а також зміцнення міжнародної дружби.

Що ви отримаєте?

  • Щомісячну допомогу у розмірі 220 000 JPY надається для покриття витрат на дослідницьку діяльність (включаючи матеріали) та витрат на проживання в Японії.
  • 120 000 JPY передбачених для покриття частини початкових витрат на проживання в Японії.
  • Авіаквитки економ-класу в обидва боки між найближчим міжнародним аеропортом за місцем проживання грантоотримувача та Токіо, Японія.
  • Страховку для подорожей за кордон з медичним обслуговуванням.

Кінцевий термін: 30 червня 2022 року (за стандартним часом Японії).

Детальніше за посиланням:

https://www.mif-japan.org/en/fellowship/announcement/

  1. Конкурс від Міжнародного фонду культурного розмаїття ЮНЕСКО– ЮНЕСКО оголошує тринадцятий конкурс заявок до Міжнародного фонду культурного розмаїття (IFCD) – мультидонорського фонду, створеного відповідно до Конвенції 2005 року про охорону та сприяння різноманітності форм культурного самовираження .

Відповідно до цілей і завдань IFCD, проекти повинні сприяти:

–        впровадженню та/або розробці політики та стратегій, які мають прямий структурний вплив на створення, виробництво, розповсюдження та доступ до різноманітних культурних товарів і послуг ;

–        посиленню спроможності державних установ та організацій громадянського суспільства для підтримки життєздатних місцевих і регіональних культурних індустрій і ринків у країнах, які є Сторонами Конвенції 2005 року.

Успішні проекти отримають фінансову підтримку в розмірі до 100 000 доларів США.

Кінцевий термін: 15 червня 2022

Детальніша інформація:

http://www.mladiinfo.eu/2022/03/30/2022-call-applications-unescos-international-fund-cultural-diversity-now-open/

Більше грантів та можливостей у розсилці відділу розвитку та фандрейзингу, щоб підписатись на розсилку пишіть на пошту з темою «Хочу отримувати розсилку» та вкажіть свій факультет чи підрозділ у листі – fundraising@lnu.edu.ua