Літня школа у Познанському університеті

25.05.2023 | 18:21

З 14 по 20 травня студенти культурологи Філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка взяли участь у Літній школі    «Міжособистісна комунікація, співпраця, командотворення» на запрошення Факультету політичних наук і журналістики Університету Адама Міцкевича в Познані. Літня школа є однією із форм підтримки української академічної спільноти. До студентської групи нашого університету організатори долучили студентів з з  Чорноморського національного університету імені Петра Могили, міста Миколаїв.

Офіційне відкриття літньої школи розпочалось у кампусі університету.

Декан факультету, професор Анджей Стельмах, привітав нашу студентсько-викладацьку делегацію та  висловив солідарність з українською академічною спільнотою у боротьбі з російською агресією.

Літня школа відбувалась у місті Колобжег на узбережжі Балтійського моря. Протягом тижня студенти відвідували лекції, брали участь у дидактичних іграх, представляли українську культуру польським колегам та створювали свій проєкт.

Щиро вдячні координатору літньої школи професору Кшиштофу Гайдеру і колегам з Познанського університету, які організували цікаву навчальну програму й створили дружню та довірливу робочу атмосферу для студентів.