31 жовтня відбулись дебати між студентами філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка на тему: «Мігранти виживання у Європі: загроза чи діалог»

02.11.2018 | 15:49

Завдяки глибокій зацікавленості студентів серед різних курсів та спеціальностей у вибраній тематиці, cтудентам вдалось не тільки позмагатись в інтелектуальній грі на переконання та якість аргументів, але і поглибити та доповнити знання один одного.

Експертну комісію допомогли сформувати викладачі філософського факультету Осана Дарморіз і Святослав Мотрен, випускниця факультету, очільниця Lviv City of Literature Богдана Брилинська. Допомагала оцінювати дебатерів Інна Кучер (представляла Студентский дебатний клуб Університету).

Як результат, найбільш аргументовану позицію представила команда «Діалогу», що стверджує ще раз актуальність та потребу не тільки піднесення важливих питань, але і формування конкретних рішень, особливо, коли ми говоримо про безпеку та цінність життя Людини.

Наукове товариство студентів та молодих вчених філософського факультету «Кордіс» завдячує активній участі у підготовці Політичний клуб ЛНУЛьвівська асоціація політологів “Поліс”, Клубу анонімних філософів, СНПТ психологів ЛНУ ім. І. Франка та ГІЛЕЯ. Культурологічне товариство.
Подія відбувалась завдяки співпраці з Наукова бібліотека Львівського національного університету імені І. Франка.