11 лютого відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів секції “Психології” Львівської обласної Малої академії наук

13.02.2017 | 20:02

11 лютого в стінах Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів секції “Психологія” Малої академії наук. 15 юних дослідників перед почесним журі (декан філосовського ф-ту Рижак Л.В., проф. Грабовська С.Л., проф. Партико Т.Б., доц. Бородій Д.І., доц. Корнієнко І.О., доц. Равчина, ас. Мандзик Т.М.) представили свої перші досягнення в психологічній науці. В своїх дослідницьких проектах учні Малої академії піднімали важливі та актуальні психологічні проблеми (проблеми емоційного інтелекту, соціально-психологічної адаптації, ставлення до ВІЛ-інфікованих людей, значення похвали в педагогічному процесі, питання стресу та самооцінки, образ лідера та успішності, а також вплив музики на емоційну сферу людини). Юні науковці вразили своєю обізнаністю в методах психологічного дослідження та цікавістю до психологічних проблем сучасності. Серед учасників були представники львівських шкіл та гімназій, а також учні секцій психології з навчальних закладів Червонограду, Сокалю, Золочева, Дрогобича.

Бажаємо нашим юним науковцям успіхів у всіх починаннях та любові до науки, а переможцям сил та вдачі в ІІІ етапі конкурсу в Києві!