Лабораторія науки на філософському факультеті

06.02.2020 | 21:22

Нові сучасні проєкти – магніт, що притягує молодь у науку! Минулоріч Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених філософського факультету “Кордіс” започаткувало унікальну платформу для розвитку студентської молоді – Лабораторія науки на філософському факультеті. У рамках проєкту 40 студентів Львівського національного університету імені Івана Франка змогли отримати корисні знання, практичні навички та нові цікаві знайомства під час серії воркшопів від викладачів філософського факультету Тетяни Власевич, Андрія Гарбадина та Оксани Дарморіз.

Серія воркшопів була присвячена темам, що стосувалися написання наукових тез, участі у студентських наукових конференціях, публічної самопрезентації науковця, освітніх обмінів та наукових стажувань. У результаті проєкту 12 студентів отримали сертифікати про участь та отриманні навички. Дякуємо за організацію та проведення проєкту членам Наукового товариства студентів та молодих вчених «Кордіс» – Медвідю Сергію, Шаповал Аліні, Рішку Степану, Федевич Анастасії, Бринь Еріці під керівництвом Миколи Спересенка.

Запрошуємо всіх долучатися до Лабораторії науки на філософському факультеті у 2020 році, а випускників цьогорічного проєкту брати участь у щорічній студентській науковій конференції “Дні науки на філософському факультеті – 2020”.

Фотозвіт: Аліна Шаповал