Кафедра теорії та історії політичної науки запрошує вступати до аспірантури

05.07.2018 | 12:52

Кафедра теорії та історії політичної науки ЛНУ ім. І. Франка запрошує випускників гуманітарних факультетів вступати до аспірантури.

Аспірантура пропонує:

–          ступінь кандидата політичних наук – статус PhD міжнародного зразка;

–          можливість викладання у вітчизняних та іноземних навчальних закладах;

–          отримання знань та навичок, необхідних для роботи у галузі політичного маркетингу, аналітики, консалтингу та прогнозування.

Окремий акцент – підвищення здатності ефективної комунікації, побудови академічних стосунків і партнерських зв’язків.

У сучасному глобалізованому світі зростає попит на фахівців високого рівня у різноманітних сферах зайнятості. Найбільш жадані – професіонали у галузі політичного та державного управління. Аби забезпечити проведення реформ і втілення нових управлінських стратегій, ми потребуємо нових поколінь політичних лідерів – керівників держави.

Відтак завдання аспірантури – поєднати з максимальною результативністю теоретичний та практичний компоненти навчання, що передбачають відповідно:

1)      Академічний світогляд, критичне мислення, міждисциплінарний підхід до вивчення соціальних процесів.

2)      Комплекс знань про соціалізацію, громадянське суспільство, неурядові організації, макро-рівень функціонування держави, нормативне конструювання історичної та політичної перспективи.

Що відбувається сьогодні у світі, наскільки чинні теорії відповідають реаліям? Якщо бажаєте знайти відповідь, чекаємо на Вас.

Вибір тематики для підготовки дисертацій здійснюється у рамках спеціалізацій: «теорія та історія політичної науки», «світова політики і глобалізаційні процеси».

Форми навчання: денна та вечірня.

За довідками звертайтеся до каб. 204 (кафедра теорії та історії політичної науки) або у відділ аспірантури.