Юний талант філософського факультету

11.03.2019 | 11:01

Тиждень тому закінчився сезон світових змагань з санного спорту на натуральних трасах у якому вихованка філософського факультету брала активну участь та показувала вражаючі результати, відповідно до свого віку та спортивного обладнання. Протягом юніорських етапів Кубка світу вона «піджимала» італійських, німецьких та австрійських спортсменок на п’ядесталі та впевнено тримала за собою 4-ту позицію, отож вона посіла це ж місце і в загальному заліку Кубків світу.
«Цього сезону Анастасія показала свій найкращий результат за період своїх виступів. Дівчина щороку розвивається та набуває досвіду, що відбивається на її досягненнях великим плюсом. Вона одна із наймолодших спортсменок у топ 10 світу цього виду спорту,- відгукується головний тренер збірної України з санного спорту на натуральних трасах Мар’ян Гузнер про спортсменку.»

Також Анастасія брала участь у основних Кубках світу та Чемпіонаті Світу, де представила Україну як достойну конкурентку світовим лідерам. У командних гонках українці закріпили за собою 5-ту позицію, обігнавши команди Румунії, Словакії, Аргентини, Сербії, Польщі та ін.
«Цей сезон був не простим для української команди, але плідний. На наступний рік ми плануємо піднятися до 6 позиції і докладемо до цього усі зусилля,» – ділиться своїми враженнями та планами на майбутнє Гузнер М.

Слюсар Анастасія була єдиною дівчиною в українській команді зимового сезону 2018-2019.