Магістри спеціальності «політологія» взяли участь у всеукраїнському проєкті обміну студентів GoxChange в м. Херсон

07.11.2019 | 14:40

З 27 жовтня по 3 листопада магістри, які навчаються за новою магістерською програмою «Політичний маркетинг і менеджмент», Сергій Медвідь, Степан Рішко та Микола Спересенко брали участь у національній програмі внутрішньої інтеграції студентської молоді від організації Global Office за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту.

Наші студенти мали змогу ознайомитися з історією та культурою міста, провести ряд інформативних зустрічей із представниками місцевого бізнесу та громадського сектору, а також познайомитися із роботою Херсонської обласної державної адміністрації. Особливо корисними стали зустрічі із директором Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Олександром Мошнягулом, головою Херсонської обласної державної адміністрації Юрієм Гусєвим, політичним консультантом та політтехнологом Олегом Кравцем, менеджеркою громадського центру «Нова генерація» Ольгою Жуковою.

Крім цього, студенти освоїли метод дизайн-мислення (design thinking) для створення прототипу проєкту для міста Херсон у сфері демократії, а саме популяризації інструментів участі громадян у громадському житті міста та контролю за діяльністю місцевих органів влади. Прототип проєкту був високо оцінений місцевими жителями, представниками громадського сектору, бізнесу, міської та обласної влади, а також організаторами проєкту.