Конкурс творчих робіт на тему: «Українська культура: чим нам варто пишатись і що показати світові?»

28.03.2019 | 11:28

Шановні старшокласники, оголошуємо конкурс творчих робіт!

Кафедра теорії та історії культури Львівського національного університету імені Івана Франка та студентськеНаукове товариство культурологів «Гілея» запрошує вас взяти участь у конкурсі творчих робіт на тему «Українська культура: чим нам варто пишатись і що показати світові?». У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів України ІІ-ІІІ ступеня, незалежно від форм власності та підпорядкування.

Конкурс буде проведено у три етапи:

І етап (з 25 березня 2019 до 25 травня 2019 року) – написання творчих робіт учасниками конкурсу,

ІІ етап (з 25 травня до 30 травня 2019 року) – перевірка конкурсних робіт,

ІІІ етап (1 червня 2019 року) – відзначення переможців.

Три (3) переможці отримають можливість взяти участь в «Школі культуролога», а серед найактивніших учасників буде проведено розіграш приємних подарунків від нашого FrankoStore.Творчі роботи переможців будуть опубліковані на Інтернет-сторінці кафедри теорії та історії культури.Використайте свій шанс стати частиною спільноти молодих культурологів Франкового університету!

 

Щоб взяти участь у конкурсі Вам необхідно заповнити онлайн-анкету за посиланням https://forms.gle/c8VBSVmhksm2Vvfc8, а також ознайомитись із концепцією та побажаннями до оформлення творчих робіт у прикріпленому pdf-документі.

 

Готову роботу разом із заповненою анкетою варто надіслати не пізніше25 травня 2019 року на електронну адресу – nt.gilea@gmail.com. У темі листа, будь ласка, вкажіть назву конкурсу, місто та прізвище конкурсанта, наприклад, Конкурс творчих робіт, Львів, Петренко.

 

У разі виникнення додаткових запитань, надсилайте Ваші звернення також на пошту nt.gilea@gmail.com.

Бажаємо натхнення та успіху!

Інформаційний лист

Концепція конкурсу та вимоги до творчих робіт