29 листопада Навчальна лабораторія при кафедрі психології запрошує на майстер-клас “Робота з ресурсами за методом символдрами”

23.11.2016 | 10:13

Достатньо часто люди відчувають стан втоми і виснаженості, нестачу сил, коли потрібно виконувати свої робочі чи побутові обов`язки. Коли ми голодні, то знаємо, що потрібно поїсти, коли хочемо спати – поспати. А коли немає сил? Що робити в таких випадках? Тоді нам потрібні натхнення, врівноваженість, впевненість в собі, цілеспрямованість, тобто внутрішній ресурс.

Ресурс – це стан або можливість, яким можна скористатись в разі необхідності. Це джерело сил, енергії, любові. Ресурсний стан дозволяє відчути себе здоровим, щасливим, енергійним, активним і впевненим, що дозволяє досягати життєві цілі.

Як віднайти свій ресурс, активізувати його, налагодити з ним комунікацію? Це важливе питання, відповідь на яке дозволяє знайти самоаналіз і саморегуляція. Символдрама (кататимно-імагінативна психотерапія) допомагає швидко і ефективно зрозуміти власний ресурсний стан і апелювати до нього в складних ситуаціях.

Спікер заходу: Олена Сазонова –психолог, психотерапевт за методом символдрама, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології ЛНУ ім. І.Франка.

Організатор: Навчальна лабораторія кафедри психології ЛНУ ім. І. Франка.

Час: 29.11.16 о 19.00.

Місце: ауд. 220, гол. корпус ЛНУ ім. І. Франка.

Детальніше про подію: https://www.facebook.com/events/1428304547199481/

fb