18 лютого 2016 року відбулось освячення аудиторії імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського

25.02.2016 | 18:31

З нагоди вшанування пам’яті Героїв Майдану на філософському факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка 18 лютого 2016 року відбулось освячення аудиторії імені Героя Небесної Сотні – випускника філософського факультету Сергія Кемського. Чин освячення здійснив капелан Університету о. Тарас Островський.

 IMG_3031   IMG_3045

Він закликав студентів філософського факультету пронести Правду, за яку на Майдані поклали життя їхні однолітки та старші колеги, майбутнім поколінням, аби пам’ять про Героїв Небесної Сотні була вічною.

В урочистому освяченні іменної аудиторії на честь Героя Небесної Сотні Сергія Кемського взяли участь декан факультету Людмила Рижак, завідувач кафедри політології Микола Поліщук, завідувач кафедри теорії та історії політичної науки Валерій Денисенко та студенти і викладачі кафедр політології, теорії та історії політичної науки.

В іменній аудиторії встановлено панно-триптих «Чуєш, Майдане!», який створили студенти Львівського державного коледжу декоративного й ужиткового мистецтва імені Івана Труша.